Kielikoulun blogi

Kielikoulun blogi

fredag 2 mars 2012

Pikkumyyn mielipiteet: Äideistä parhain

Minusta molemmat äidit tekivät paljon virheitä Eeroa kohtaan. Minä haluaisin pelastaa hänet, pienen viattoman lapsen. Molemmat äidit melkein syytti häntä kaikesta mitä oli tapahtunut. Hänen oma äitinsä ei halunnut enää pitää sitä kotonaan ja jätti hänet Ruotsiin. Hän valitsi miehen ennen omaa lasta.
Signe oli miehensä kanssa päättänyt että he haluisivat auttaa suomalaisia sotalapsia, mutta kun hän näki Eeron hän ei jaksanut enää kantaa omaa surua. Hän luuli että heille tulisi uusi pieni tyttö ja hän hylkäsi Eeron.
Kuin hän sai tietää että Kirsti ei halunnut enää Eeroa hän ymmärsi että Eero tarvitsee naisen joka pitää äidin roolin. Hän tunsi uudestan äidinrakkauden lasta kohti ja halusi pitää Eeron kotonaan.
Minusta oli väärin että Eeron piti muutta takaisin Suomeen. Kirsti oli jo hylännyt oman lapsensa ja loukkanut häntä liian paljon. Kirsti painosti vain häntä.
Minä en voi koskaan ymmärtää miten paljon tuskia sotalapset tunsivat vielä aikuisella iällä. He saivat jättää kaksi kertaa kotinsa ja ei ymmärtänyt missä he kuuluivat olla. Molemmat äidit jättivät heidät. Mikä trauma pienille lapsille jotka tarvitsevat vain rakkautta ja turvallisuutta. Lasten ei pitäisi tarvita huolehtia semmoisista asioista.
Road and fields

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar